Hasznos

Előtt / után: szereljen fel egy multifunkcionális folyosót

Előtt / után: szereljen fel egy multifunkcionális folyosót



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Az egyes belső részekben egy sarok található, amelyet érdemes felfedni és szublimálni. A Nogent-sur-Marne tulajdonosai Virginie Durieux lakberendezőt és ügynökségét, a Mon oeil dans la déco-t megbízták egy bejegyzés átgondolásával. Cél: egy hosszú folyosó újjáépítése, amely magában foglalja a tárolást az egész család számára. A józanság és a funkcionalitás a kulcsszavak ennek a nagyon sikeres projektnek! Felület: kb. 5m². Költségvetés: kevesebb, mint 4000 € a globális projekt számára. Ügynökség: A szemem a dekorációban.

Helyezze el a folyosót a tárhely létrehozásához

Ennek a felújításnak a kérdése a bejárat átgondolása volt, azáltal, hogy tárolóhelyet teremtett az egész család számára, aki akkor erre szorult. A folyosó egy átjáró, amely a nappalit, a konyhát és a hálószobákat szolgálja fel. A pár már elvégezte a munkát azáltal, hogy bezárta a konyhához való hozzáférést, és a nappaliba nyitott konyhává alakította. Ez lehetővé tette számukra, hogy egy családi bútordarabot jól láthatóan elhelyezzenek a folyosón. Idővel azonban a pár rájött, hogy ez nem praktikus: az egész nem működött. A tulajdonosok ezért felszólították Virginie Durieux-t, hogy segítsen nekik e központi folyosó jobb kihasználásában, a raktár és az iroda integrálásával.

ELŐTT: egy sötét folyosó, amelyet a nappali zárt ajtó választ el. Mennyi hely pazarolt el!

Többfunkciós bútorok a terek harmonizálásához

A dekorátor fő gondolata egy bútordarab készítése volt, amely összeköti a bejáratot, a nappali és a konyhát. Személyre szabott, a bejárati oldalán több szekrény található, különböző hosszúságú könyvekkel és apró csecsebecsékkel. A költségek csökkentése érdekében az ügyfelek maguk gondoskodtak a szerelésről. Csak két hét telt el a befejezésig. A nappali oldalán a bútorok polcokká alakulnak és a konyhába kerülnek. Az ügyfelek meg akarták tartani a kanapét és a TV-állványt. Az új hangulat megteremtéséhez elegendő néhány új dekorációs elem: - néhány Balibart illusztráció lógott a falon, - új párnák és House Doctor szőnyeg, - a szép zöld színű Nereids (az 1825 márkanévből) festett a bejárattól látszó hátsó fal, amely valódi mélységhatást eredményez a lakásban.

UTÁN: egy multifunkcionális bútordarab és egy bejárat, végül lakott és hasznos.

Irodahelyiség létrehozása a folyosón

A tulajdonosok szeretnének egy irodaterületet integrálni a projektbe. Ezért egy munkaterület került kialakításra, amelyben egy számítógép számára fenntartott szekrény és egy billentyûzet található a billentyûzet számára. Nagyon okos iroda, amely ezért nem foglal helyet! Ahogy a bejáratot kinyitották, fényereje növekedett, ami ezt a fenséges sarkot nagyon kellemessé teszi.

A bútor egy irodahelyiséget tartalmaz, amely tökéletesen illeszkedik az egészbe.

Praktikus folyosó… és esztétikus!

A nagyméretű bútor egy nagyon hasznos padot tartalmaz a cipő fel- és levételéhez. Nekik van egy kis tárolóegység, valamint egy tároló rekesz is. A falra egy nagyon eredeti kabáttartó készült, a bútorokkal megegyező színű fából, hogy garantálják a hely harmóniáját. Végül, hogy emlékeztessük a bútordobozokat és energiát adjunk a folyosóra, egy cementcsempet imitáló csempe borította a régi csempéket, hogy valódi gyorsítótárat hozzon a bejárathoz, és finoman körülhatárolja. Egy olyan projekt, amely sikeresen beépíti a sok tárolóhelyet és egy irodaterületet, miközben elősegíti a folyadék és a szellőző áramlást a bejáratban!

Eredeti és praktikus kabáttartó és cementcsempe, amelyek igazi funkciót adnak ennek a bejegyzésnek.