Tippek

Előtt / után: felújított konyha kevesebb, mint 5000 euróval

Előtt / után: felújított konyha kevesebb, mint 5000 euróval


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ebben a lakásban a munka négy szolgálati hely összeállításából állt, és átalakításukból kicsi, három szobás lakássá alakult. A Lo Architectes ügynökség ezért teljesen felújította ezt a belső teret. A konyha oldalán egy nagyon világos, nyitott konyhát választott, rengeteg tárolóhellyel, amely egy hangulatos nappaliba nyílik. nagysága: 15m² a konyhához és 25m² a nappalihoz összege: 4500 € HT az új konyhához és annak felszereléséhez

A szoba fényerejének optimalizálása

előtt: A nappali magas ablaka volt, amely sok természetes fényt hozott a helyiségbe. Valójában több szolgáltató hálószobából állt, amelyeket át kellett alakítani nappali szobává és egy nyitott konyhává, amely egy kedvteljes társalgóra nyílik.

után: A közös helyiségek tetőtérén üvegburkolatot fektettek, hogy több fény jöjjön létre a konyhában.

A konyhai elemek fehér színe szintén támogatja ezt a hatást, és azt az érzést kelti, hogy a szoba még magasabb a mennyezet alatt. A falakat szintén fehérre festették.

A konyha ergonómiájának újragondolása

előtt: A tulajdonos sok raktárhelyet akart szerezni, főleg a konyhájában, hogy könnyen bérelhesse ingatlanát. Nehézséget okoztak: a motorháztető szellőzését elég nehéz volt elrejteni.

után: A lakás új konyhája az Ikea Abstrakt modellje, lakkozott fehér. A sok nagyon tervezett tárolószekrény mellett, mert fogantyúk nélkül, van egy hosszú munkalap, rozsdamentes acél visszapattanással és számos háztartási készülékkel. Kicsi, de optimalizált és kompakt hely, amely maximálisan edényeket és edényeket képes tárolni.

A nappali felújítása

előtt: A telek fő nehézsége az épület vízvezetékének visszanyerésében rejlik.

Éppen ezért az építészeknek át kellett vezetniük a víz kondenzvízét a konyhából a padló vastagságán, hogy elérjék az épület esését.

után: A konyha teljesen nyitott a nappali felé, így külön konyhája van a társalgótól, de egy nagy nappaliban, amely étkezőként is szolgál.

Egy kicsi központi sziget azonban lehetővé teszi étkező kialakítását, ha azt akarja, hogy a nappali hely maradjon a pihenésre szentelt hely, miközben a designer világítás kiemeli a tér karcsú stílusát.

Az ügynökség gondoskodott a meglévő padlók eltávolításáról, majd új tömör tölgy parketta felszereléséről.

További információkért látogasson el a Lo Architectes ügynökség webhelyére



Hozzászólások:

  1. Winthorp

    I forgot to remember.

  2. Monty

    Helyes üzenetek

  3. Malami

    Mi érdekel még?

  4. Dujin

    This post, is incomparable))), it is very interesting to me :)

  5. Malabei

    Ez egy vicces kifejezés.



Írj egy üzenetet